Vissur by STIPFOLD

The residential building design demonstrates a meticulous focus on integrating green spaces and recreational areas throughout an entire structure; mid section of the first three floors, which are designated for parking, is hollowed out to make space for the trees.

A spacious ground floor is apportioned to a recreational zone with a swimming pool and is enclosed by the sliding glass doors. The third floor functions as a recreational area.

A wooden texture paneling emphasizes the prominence of verdancy within the design. Shared rooftop also represents a green zone with a panoramic view of the city.

The building resides in a heavily populated area, but its design and location ensure, that the tenants of the surrounding residential buildings are also able to enjoy the city view. Source by STIPFOLD.

  • Location: Tbilisi, Georgia
  • Architect: STIPFOLD
  • Copywriter: Mika Motskobili
  • Client: iBuild
  • Site: 2000 m2
  • Area: 7000 m2
  • Year: 2019
  • Images: Courtesy of STIPFOLD

Source: a as architecture